RESTAURACJA TEATRALNA

PRZYWITANIE CHLEBEM I SZAMPANEM

ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM

MIĘSA MIESZANE:
DROB FASZEROWANY PO PROWANSALSKU
ROLADY PO ŚLĄSKU
MEDALION DROBIOWY CORDON BLEU
KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY
ZIEMNIAKI , BUKIET SURÓWEK

DESER: LODY WIELOSMAKOWE Z POLEWĄ OWOCOWĄ + BITA ŚMIETANA
CIASTA WŁASNE

KAWA, HERBATA BEZ OGRANICZEŃ

ZAKĄSKI ZIMNE:
SCHAB ZE ŚLIWKĄ I MORELĄ W GALARECIE
DRÓB W GALARECIE LUB GALANTYNA Z OLIWKAMI
JAJKA FASZEROW. PIECZARKAMI W SOSIE CZOSNKOWYM
SAŁATKI WARZYWNE, VEGA, MIX
WĘDLINY PIECZONE(WŁASNY WYPIEK)
MATIJASY ŚLEDZIOWE W ZIOŁACH PROWANSALSKICH
MINTAJ OPIEKANY W ZALEWIE SŁODKO-KWAŚNEJ

DANIA GORĄCE:
PŁONĄCE SZASZŁYKI LUB ROLADKI Z INDYKA Z BAZYLIĄ
ZUPA GULASZOWA PO WĘGIERSKU LUB FLACZKI WOŁOWE
BARSZCZYK Z KROKIETEM/ MIX SMAKÓW DO WYBORU
BIGOS STAROPOLSKI LUB GOŁĄBKI
LUB UDŹCE DROBIOWE PIECZONE W POMARAŃCZACH I MIODZIE,
LUB CHILLI CON CARNE

NAPOJE ZIMNE
NAPOJE GORĄCE
PIECZYWO